Det har nå gått ett år siden jeg hadde min første forelesning i Digital Markedsføring, faget som i stor grad er grunnen til at jeg har drevet med det jeg har gjort det siste året.

Ved begynnelsen av semesteret i fjor ble vi peppret med snakk om å «tre ut av komfortsonen». Det gjorde jeg, og hadde det ikke vært for miljøet og tonen over det semesteret hadde jeg mest sannsynlig gjort noe helt annet enn det jeg gjør i dag.

Sommeren kom og studiene fikk en pause, det samme fikk bloggen. Jeg flyttet bloggen (og nettsiden min) fra amandabostad.no til bostadconsulting.no. Fordi det var første gang jeg gjorde noe slikt, klarte jeg å miste de fleste av innleggene jeg skrev i løpet av semesteret. Learning by doing på høyt nivå her altså.

Tanken var hele tiden å fortsette med bloggingen til høsten. Fortelle om spennende temaer vi lærte om i forelesninger, følge med på trender og utvikling og gi oppdateringer på hva slags prosjekter jeg jobbet med. Jeg kom aldri så langt.

Tilbake til komfortsonen

Jeg gikk fra å trives utenfor komfortsonen til at ingenting var bra nok for bloggen. Ingen av ideene jeg hadde burde skrives og legges ut tenkte jeg. Jeg har derfor en hel haug av blogginnlegg i form av kladder…

Jeg bygget opp en mur. En mur av unnskyldninger og en mur av krav til det innholdet som skulle deles.

Kanskje er det ånden over nyåret, med ny start, ny meg som har bitt tak i meg, men nå har jeg i hvertfall bestemt meg for å rive muren. Jeg har lyst til å ta opp igjen bloggen. Jeg har lyst til å dele og lære enda mer.

Jeg tror det at jeg la bloggen under bedriftsnavnet, Bostad Consulting, gjorde at jeg følte på presset for at alt jeg skrev skulle være 100% korrekt, nytenkende og perfekt. Men slik er det ikke.

Kunnskapsdeling

For det første er jeg (enn så lenge) fortsatt student. Jeg tilegner meg stadig ny kunnskap, noe jeg selvfølgelig vil fortsette med selv om bacheloren er levert innen 7. juni 2018. For det andre er ikke verden, eller livet, eller mennesker perfekte. Derfor river jeg herved min mentale mur, og kommer fra nå av til å dele både korte, lange, gjennomtenkte og spontane innlegg på denne bloggen.

Jeg håper du har lyst til å begynne å følge med på oppdateringene mine igjen, og jeg setter stor pris på alle tilbakemeldinger. Er det noe du er uenig med meg i? Eller noe du erfarer anderledes enn meg? Del det gjerne, jeg vil nemlig lære mest mulig!

// Amanda Bostad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *