Første halvdel av 2017 har vært svært innholdsrikt! Som student har jeg tatt en fordypning i digital markedsføring. Dette valgfaget er en stor grunn til at jeg sitter her jeg gjør i dag.

Uten valgfaget, de flinke foreleserne og det svært praktiske og hands-on fokuset og erfaringene vi i DIG2101 har fått muligheten til å delta i dette smesteret hadde jeg aldri turt, og kanskje ikke kunnet tatt skrittet og opprettet mitt eget foretak, Bostad Consulting.

Uten valgfaget hadde jeg ikke sittet på den kompetansen som svært mange bedrifter etterspør!

Men… jeg skal ikke legge all æren over på valgfaget. Det krever nemlig en god dose egeninnsats og vilje.

Bostad Consulting har i dag flere prosjekter vi arbeider med, og som vi spent følger i utviklingen. Flere av prosjektene omhandler nye konsepter. Det er rett og slett en ære å få lov til å være med å utforme og skape bevissthet rundt disse merkevarene og bedriftene.

Til høsten begynner jeg på mitt siste år på bacheloren, ledelse og servicestrategi ved Høyskolen Kristiania. Jeg gleder meg til å ta fatt på det siste året, og skrive en knakendes god bachelor-oppgave sammen med mine medstudenter.

Men… før agust banker på døren skal sommeren nytes! Dette er en av de flotte tingene med å jobbe digitalt – jeg kan jobbe hvor som helst! Selvfølgelig skal arbeidet til tider også legges helt bort, men når man trives så godt med arbeidet og har flere spennende prosjekter på gang anser jeg det nesten ikke som arbeid.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *