Jeg er en ambisiøs og målrettet 24 åring som «tar tyren ved hornene» i stede for å vente på at muligheter skal dukke opp.

Jeg tror på hardt arbeid og at om man virkelig vil, og dermed gjør og legger inn den innsatsen som trengs (og gjerne litt til) så oppnår man også det man ønsker.

Denne teksten skrev jeg mens jeg (har kun oppdatert alderen min, da jeg ikke lengre er 21 år 😉 ) studerte, drev eget firma og prøvde å finne ut av hva jeg ville gjøre med fremtiden. Jeg står fortsatt inne for og har sterk tro på akkurat disse ordene. Dette bringer jeg med meg på jobb, hver dag.

Utdannelse

Høsten 2015 møtte jeg opp på Høyskolen Kristiania (tidl. Markedshøyskolen) spent, ivrig og klar for å ta en bachelor i Ledelse og Servicestrategi.

4. semester (våren 2017) tok jeg en fordypning i Digital Markedsføring. Et fagområde jeg har erfart stadig utvikles og endres.

Eget firma – Bostad Consulting

Takket være svært gode forelesere, hands-on erfaring og egen innsats opprettet jeg i mars 2017 eget foretak, Bostad Consulting.

Dette var et fantastisk år, med bratt læringskurve. Jeg prøvde meg på mange forskjellige arbeidsoppgaver og prosjekter.

Jeg er ydmyk og stolt over å ha hjulpet andre bedrifter med markedsføring, synlighet og tilstedeværelse på nett!

Ferdig med studiene, hva nå?

Juni 2018 leverte jeg min bacheloroppgave og fullførte med det tre år på Høyskolen Kristiania. Jeg trives best med meg selv når jeg har oversikt, kontroll og en plan. Derfor kjente jeg litt på den beryktede «ferdig med studiene-angsten».

Det ble med litt, for i april 2018 begynte jeg i PHD Media.

Tiden i PHD har åpnet opp en bransje jeg finner svært spennende. Jeg har fått videreutvikle og spisse kompetansen min ytterligere. I tillegg til digitale kanaler, som er mitt hovedfelt, har jeg nå god forståelse for og erfaring med hvordan kanalene i mediemiksen sammen skal oppnå annonsørens målsetting, basert på valgte strategi.

Høsten 2020 flyttet jeg på meg, og jobber nå i Apeland. Du kan lese mer om det her.