Jeg er en ambisiøs og målrettet 22 åring som «tar tyren ved hornene» i stede for å vente på at muligheter skal dukke opp.

Jeg tror på hardt arbeid og at om man virkelig vil, og dermed gjør og legger inn den innsatsen som trengs (og gjerne litt til) så oppnår man også det man ønsker.

Utdannelse

Da jeg på videregående fikk velge valgfag fant jeg fort ut hvilken retning, og hvilke interesser jeg hadde. På videregående hadde jeg fag som Markedsføring og ledelse, økonomistyring, økonomi og ledelse, reiseliv og sosiologi.

I andreklasse på VGS fant jeg ut hva jeg hadde lyst til å studere videre. Høsten 2015 møtte jeg opp på Høyskolen Kristiania (tidl. Markedshøyskolen) spent, ivrig og klar for å ta en bachelor i Ledelse og Servicestrategi.

4. semester (våren 2017) tok jeg en fordypning i Digital Markedsføring. Dette er et fagområde som stadig utvikles og endres.

Eget firma – Bostad Consulting

Takket være svært gode forelesere, hands-on erfaring og egen innsats opprettet jeg i mars 2017 eget foretak, Bostad Consulting.

Dette har vært et fantastisk år, med bratt læringskurve. Jeg har fått prøvd meg på mange forskjellige arbeidsoppgaver og prosjekter.

Jeg er ydmyk og stolt over å ha hjulpet  andre bedrifter med markedsføring, synlighet og tilstedeværelse på nett!

Ferdig med studiene, hva nå?

Juni 2018 leverte jeg min bacheloroppgave og fullførte med det tre år på Høyskolen Kristiania. Jeg trives best med meg selv når jeg har oversikt, kontroll og en plan. Derfor kjente jeg litt på den beryktede «ferdig med studiene-angsten».

Jeg kunne ha fortsatt å drive for meg selv, men savnet et sosialt og faglig miljø rundt meg. Studievenninnen min og det eldste medlemmet av bestemorbanden, Nora, bestemte seg for at vi skulle bli kvitt angsten. Hun begynte derfor å sende meg stillingsannonser til jobber hun mente passet meg.

Da hun sendte meg stillingen som Digital Planner i PHD Media måtte jeg bare søke! Det resulterte i jobb, og jeg begynte i PHD i april.